Proces
Het is de visie van de IJsfabriek dat onderscheidend vermogen in belangrijke mate bepaald wordt door het borgen van kwaliteit in elke stap van het productieproces, elke dag weer en ook elke dag weer opnieuw bewaakt, beoordeeld en gevolgd.

Het bereiden van ijs is bij de IJsfabriek een ambachtelijk proces, vanaf het ontwikkelen van recepturen tot het leveren van het uiteindelijk product. Wij zijn trots op onze flexibiliteit en aanpassingsvermogen naar de wens van onze klanten. Onze medewerkers hebben daarbij met hun detailkennis van elk van de procesonderdelen een enthousiaste inbreng.

Om een constante kwaliteit te kunnen bieden aan onze relaties, bewaken en testen wij doorlopend het gehele proces, van de inkoop van ingrediënten, het zorgvuldig toepassen van de juiste receptuur-verhoudingen, tot aan de uiteindelijke ijsproductie.

De IJsfabriek betrekt geen halffabrikaten van derden, kookt haar eigen ijsmix, maakt maximaal gebruik van natuurlijke grondstoffen en staat garant voor een milieu-verantwoordelijke afvalbeperking en verwerking.

Met de flexibele bedieningsmogelijkheden van onze ijsmachines kan de laatste finishing touch persoonlijk worden aangebracht. Hierdoor is de IJsfabriek in staat om in nauwe samenwerking met haar afnemers speciale wensen uit te voeren en nieuwe producten en concepten op maat uit te werken.

Private label
Wij zijn er trots op dat wij voor meerdere klanten onder Private Label ijsproducten mogen leveren. Wij zien dit voorrecht als een erkenning van kwaliteit en gewaardeerd partnerschap. Bent u geïnteresseerd? Wij gaan graag met u in gesprek over de voor u meest geschikte toepassing.
Volg ons
Volg ons via Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

icon_foo_twitter icon_foo_facebook
Contact
De IJsfabriek B.V.
Industriestraat 11
7005 AN Doetinchem

T 0314 354425
F 0314 360229
E info@deijsfabriek.nl