Over ons
De missie van de IJsfabriek is “het realiseren van de hoogst haalbare waardering van onze klanten, iedere dag, in alles wat we doen”.

De IJsfabriek bestaat inmiddels zo’n 25 jaar en produceerde in maart 1998 onder eigenaar-oprichter Jan Monster haar eerste roomijs. Sinds dat eerste productiemoment is er stapsgewijs gewerkt aan het uitbouwen van ons ijs-assortiment en klantenkring. Inmiddels leveren wij onze ijsproducten aan vele gerenommeerde bedrijven binnen de sectoren Retail, Horeca-groothandel, Diepvrieswinkels en Homeservice. Daarnaast wordt met regelmaat een beroep op ons gedaan voor het leveren van maatproducten voor “special events”.

De missie van de IJsfabriek is “het realiseren van de hoogst haalbare waardering van onze klanten, iedere dag, in alles wat we doen”.

Dat gaat verder dan het leveren van kwalitatief hoogwaardige ijsproducten. Betrouwbaarheid, flexibiliteit en innovatieve creativiteit spelen daarbij een gelijkwaardige en belangrijke rol. Daarnaast zijn wij in staat om speciale wensen maximaal in te vullen en te realiseren.

Tenslotte staat de IJsfabriek garant voor het gebruik van natuurlijke smaak- en kleurstoffen en ons productieproces staat van begin tot eind onder strenge controle, waarbij verschillende adviesbureaus, toezichthouders en certificerende instanties de IJsfabriek ondersteunen.

Private label
Wij zijn er trots op dat wij voor meerdere klanten onder Private Label ijsproducten mogen leveren. Wij zien dit voorrecht als een erkenning van kwaliteit en gewaardeerd partnerschap. Bent u geïnteresseerd? Wij gaan graag met u in gesprek over de voor u meest geschikte toepassing.
Volg ons
Volg ons via Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

icon_foo_twitter icon_foo_facebook
Contact
De IJsfabriek B.V.
Industriestraat 11
7005 AN Doetinchem

T 0314 354425
F 0314 360229
E info@deijsfabriek.nl